HELLI har levert Legemiddelindustriens nettsider

By HELLI - Admin 5 år ago
Home  /  Blogg  /  HELLI har levert Legemiddelindustriens nettsider
Kake fra HELLI til LMI

HELLI er nettopp kommet i mål med ny nettside for Legemiddelindustrien (LMI) i Norsk Industri. Et omfattende oppdrag som inneholder flere innovative løsninger. Saken ble nylig omtalt i Grafisk Bransjeforening sitt nyhetsbrev og vi publiserer hele teksten her:

Allsidig styrke

– For oss betyr oppdraget at vi har fått vist frem vår allsidige styrke rundt webutvikling, brukervennlighet og ikke minst universell utforming. LMI har også lagt ned en betydelig innsats. Det har vært et spennende prosjekt, sier Erik Helli. Bedriften er medlem av Grafisk bransjeforening i Norsk Industri.

Alt i en løsning

Tidligere hadde LMI en nettløsning bestående av to uavhengige plattformer. Det var et ønske å ha dette innenfor samme løsning. I tillegg ønsket LMI et eget lukket område for sine medlemmer. HELLI har utviklet en løsning som gjør at LMI slipper å vedlikeholde to ulike løsninger. Siden har mange aktive brukere med vidt forskjellige ønsker om hva de skal ha av informasjon.

> Se de nye nettsidene til LMI

 

Brukerne i sentrum

– På bakgrunn av at LMI hadde et stort fokus på brukervennlighet, gjorde vi et forprosjekt hvor vi gjorde kvalitative og kvantitative undersøkelser. Dette skaffet oss innsikt i hva deres målgruppe faktisk er ute etter på nettsiden. Kunnskapen vi tilegnet oss benyttet vi når vi designet nettsiden, og det gjorde oss i stand til å prioritere ønsker fra brukere, forteller Erik Helli. Da designet så var på plass, jobbet Helli tett sammen med kunden og tilpassinger og funksjonaliteter er utviklet løpende.

Erik Helli er fornøyd med tilbakemeldingene fra LMI og deres brukere. – Skryt blir sjelden innsendt rundt nettsider, for nettsider skal bare fungere. I vår sammenheng har LMI fått tilsendt e-poster fra brukere som er veldig fornøyde. Det synes vi selvsagt er veldig hyggelig.

Godt samarbeid viktig

– Vi har testet ut nettsiden i ulike spesialverktøy for sjekk av universell utforming og LMIs nettløsning gir høyeste mulige karakter. Avgjørende for det gode resultatet er det solide engasjement fra LMI. Vi er ydmyke og føler oss privilegerte som får jobbe sammen med en kunde som utfordrer oss på dette nivået. Man blir sjelden god alene, påpeker Erik Helli.

 

Se video fra vårt overraskelsesbesøk med «nettsidekaken»:

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000