Innholdsmarkedsføring er ikke nytt

By HELLI - Admin 6 år ago
Home  /  Blogg  /  Innholdsmarkedsføring er ikke nytt

Innholdsmarkedsføring handler om å formidle relevant informasjon til leseren. Hva ønsker kunden å vite, hva bør kunden vite? Ved å spre kunnskap og holdninger rundt merkevaren jobber vi med å oppnå flere leads og mer salg.

Jeg håper vi kan være enige om at kunder fra de aller fleste virksomheter og nisjer befinner seg på nett og da gjerne da også med en mobiltelefon innen rekkevidde. Kundene kan befinne seg hvor som helst og de kan «google» opp tema de ønsker å lese seg opp på. Vær derfor konsekvent på alle flater.

Les også: Hva er Native advertising?

For best mulig innhold, jobber HELLI ut hva som er relevant for din målgruppe. Videre produserer vi innhold som engasjerer og aktiverer målgruppen, som gjør at de kommer igjen og igjen, call2action!

Et viktig poeng er at tekster er søkemotoroptimalisert, kortversjonen legger vi ut på sosiale medier. Vi gjør det dermed lett for Google å finne oss.

Jepp – du har truffet spikeren på hodet; dette er innholdsmarkedsføring i praksis. Verre er det ikke, og om du ønsker hjelp til å følge opp dette kan du gjerne kontakte oss.

– Erik

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000