Ny app – Tur Sjusjøen

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Ny app – Tur Sjusjøen

Prosjektet er bestilt av Sjusjøen og Omegn Skiforening og er ett av flere tiltak i å forankre området som en helårsdestinasjon. Vi har stått for design og programmering. Prosjektet er gjennomført på rekordtid og etter avtale med oppdragsgiver har vi tehnet kontrakt på videreutvikling over tre år.

Litt om selve applikasjonen:

Vi har nå laget en applikasjon for Sjusjøen & Omegn Skiforening der du kan velge mellom ulike aktiviteter; sykkel, gåtur, rulleski, fiske eller turer tilrettelagt rullestolbrukere. Alle løyper er inndelt etter standardisert vanskelighetsgradering. Grønn: Nybegynner, Blå: Middels trente, Rød: Erfarne turgåere og Sort: Erfarne og godt trente turgåere.

På hver løype finner du løypebeskrivelse og kart, samt værdata dersom din posisjon er aktivert på smarttelefonen. Om du har behov for øyeblikkelig hjelp kan du hente inn din eksakte posisjon via applikasjonen.
Tur Sjusjøen oppdateres av Sjusjøen & Omegn Skiforening, forkortet SOS. Bak SOS står grunneiere, velforeninger, næringsliv og hytteeiere. Ringsakerfjellet er Norges største hytteområde og består av 6000 hytter og fritids leiligheter. SOS vedlikeholder 300 km med skiløyper, stier og sykkeltraseer. Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000