HELLI – din markedsavdeling

By HELLI - Admin 6 år ago
Home  /  Blogg  /  HELLI – din markedsavdeling

En egen markedsavdeling med personer som har kompetanse både på webutvikling, design, trykk og digital markedsføring er noe som i dag er forbeholdt de aller færreste organisasjoner. Likevel er det et krav at alle organisasjoner jobber kontinuerlig på flere flater, skal man nå sine mål.

Er du i dag en av de som føler at du ikke når over alt du ønsker å gjøre rundt markedsføring eller kanskje værre; du synes markedsarbeidet blir venstrehånd-arbeid? Da kan HELLI hjelpe deg.

HELLI fungerer i dag som markedsavdeling for flere organisasjoner. Små som store – i både næringslivet, det offentlige, samt lag & organisasjoner.

– IMPACT jobber i en hardt konkurrerende bransje, her er ikke det nok å kun være dyktig i vårt fagfelt. Vi må også kunne kommunisere vårt budskap med den relevante målgruppen, sier daglig leder i IMPACT, Øyvind Skagemo.

Vår mangeårige kunde, HR-partnerern IMPACT, har nylig signert avtale på markedspakke fra HELLI. Selskapet som jobber i dag med rekruttering, utvikling og omstilling. I vår første kampanje med IMPACT har vi bistått med utvikling og produksjon av innhold til nettsiden som blir distribuert via nyhetsbrev på e-post. Kampanjen ga økt antall henvendelser og en trafikkøkning på nettsiden sin på hele 35 %, på en nettside som allerede er godt etablert.

– HELLI gir oss i dag verdifull informasjon om målgruppen med sine verktøy. I tillegg designer og utvikler de godt innhold som gir økt antall henvendelser til oss, avslutter Skagemo.

Scroll deg ned på nettsiden til IMPACT og meld deg på deres nyhetsbrev for å se hvordan vi jobber!

Kontakt HELLI i dag for å høre hvordan vi kan skreddersy en markedspakke som passer din organisasjon. I tillegg til å ha egne kontaktpersoner i Facebook og Google – har HELLI egne sertifiserte rådgivere, designere og utviklere som kan bistå med digital markedsføring, grafisk design, trykk eller webutvikling.

Si hei til vår partner Kjetil Kriken på telefon 98 42 99 79 eller e-post: kjetil@helli.no 

 

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000