Sjusjøen Opplevelser – Turforslag sommer og vinter!

By HELLI - Admin 5 år ago
Home  /  Blogg  /  Sjusjøen Opplevelser – Turforslag sommer og vinter!
Sjusjøen Opplevelser mobil

Den nye tur- og oppplevelsessiden for Sjusjøen, sjusjoenopplevelser.no, posisjonerer Sjusjøen som en helårsdesitnasjon. Sjusjøen og omegn er mest kjent som en fantastisk region for ski men byr også på muligheter for sykkel-, fotturer og andre naturopplevelser.

HELLI har designet og utviklet konseptet og nettsiden, basert på kvalitative og kvantitative undersøkelser. Vårt mål med tjenesten er å vise hele bredden av tilbud og opplevelser Sjusjøen byr på. Det har også vært viktig at siden fungerer på alle enheter, at den er lett å bruke for å kunne raskt slå løsningen opp på mobil. Derfor har vi utviklet nettsiden som en kombinert responsiv tur-app og destinasjonsnettside man kan bruke direkte i nettleseren.

sjusjoenopplevelser.no finner man turer innen alle kategorier, for hele året, komplett med bilder, kart og filtreringsmuligheter. I tillegg har vi laget en rik tilbudsoversikt der man finner gode tilbud og tjenester for området.

Løsningen er laget for å utnytte mulighetene i en destinasjon både for brukerne – men også for annonsører. Sjusjøen Opplevelser har fremtidsrettet annonsering, der annonsene er verdifullt innhold som brukerne søker etter.

Besøk nettsiden på sjusjoenopplevelser.no

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000