Vi stakk av med førstepremien!

By HELLI - Admin 9 år ago
Home  /  Blogg  /  Vi stakk av med førstepremien!
For en tid siden meldte vi oss på en konkurranse for webdesign; Vi vant! Det er inspirerende for oss når andre profesjonelle aktører vekter oss høyt. Takk for tilliten UniWeb.

Av nesten et hundre meget gode arbeider falt altså valget på vårt innslag. Det er vi selvsagt stolte av.
For deg som er kunde hos oss betyr det at vi har den kunnskap og viten som skal til for å bygge opp en god webside. En hyggelig kredit er det også for de som har arbeidet med denne siden.

Dette sier UniWeb AS som har stått for konkurransen:
Hei! Dere stakk av med seieren for http://www.ifoelectric.no/ faktisk =) Grattis!

Vinneren ble ifoelectric.no produsert av Helli Grafisk for Ifø Electric. norges Juryen la følgende kriterier til grunn:
Vi gratulerer med seieren og gratis webhotell og domenenavn i ett år.

Webdesign konkurransen vår baserer seg på følgende kriterier:
X-faktor
God teknisk løsning
Kreativt design
Ryddig og brukervennlig struktur

UniWeb sier:
Vi har valgt denne som vinner på grunn av flott og gjennomført design som ikke på noen måte går utover brukervennlighet. Siden er oversiktlig og intuitiv å navigere i. Det er ingen elementer som virker fremmede eller forstyrrende.

Eneste negative vi har å si er at det mangler noen produkter (f.eks. under Produkter -> Eksteriør -> Pullerter) og at sidene er laget i Flash som f.eks. ikke gjør det mulig å navigere direkte til en “underside” via en URL.

Sidene er laget av Helli Grafisk AS som også er en autorisert forhandler av UniWeb. Vi gratulerer! Gratis webhotell og e-post kommer i “posten” =)

Om UniWeb
UniWeb AS er en av landets 3 ledende ISPs (Internet Service Provider) og leverandør av internett-tjenester for alle kundegrupper. Vi er en NORID/Uninett-akkreditert registrar og registrerer toppnivådomener over store deler av verden.

Vi leverer først og fremst tjenester som domeneregistrering, webhotell og e-post, men også løsninger innen webdesign og utvikling.

De øvrige finalistene ser du på http://www.uniweb.no/

Category:
  Blogg
this post was shared 0 times
 000